Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85
Thuiswinkel

 
Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Retourneren

Alle waterbed onderdelen kunnen binnen 14 dagen (zichttermijn) aan ons worden geheel kostenloos geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Na de 'zichttermijn van 14 dagen', heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. u kan het binnen de wettelijke termijn een melding (herroeping) doen, waarna u daarna 14 dagen de tijd heeft voor het daadwerkelijke retourneren. Alle artikelen dienen binnen 14 dagen , compleet en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking geretourneerd te worden.

Let op!! Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken nemen wij niet retour.

Terugbetaling

Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping worden terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waar u mee betaald heeft. We betalen u dan het gehele bedrag incl. evt. verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben teruggestuurd.(welk moment eerder valt).

Retourproces bij complete bedden

Wij bieden u de unieke mogelijkheid uw watermatras(sen) binnen 90 dagen na levering om te ruilen of te retourneren. U heeft dus 90 dagen bedenktijd bij ons. Let op! Dit geldt alleen voor watermatras(sen), niet voor de losse bedonderdelen, ledikanten, split bedden, hardboxen, ladenonderbouw, hoofdborden, nachtkasten, verlichting, bedtextiel die Waterbed Discount ook aanbiedt. Het matras moet door een vakkundige monteur van Waterbed Discount gedemonteerd / omgeruild worden. Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Zie de pagina proefslapen voor onze voorwaarden en meer informatie hierover.

Retourprocedure pakketten (Onderdelen en onderhoudsproducten)

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel binnen 14 dagen gratis retourneren.

Zo verzendt u een pakket aan ons terug:

  • Verpak het product zorgvuldig - het liefst in de orginele verpakking.
  • Print het retourformulier en de retourlabel en plak deze zichtbaar op het pakket.
  • U kunt uw pakket bij een van de postkantoren afgeven.

Let op!! Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken nemen wij niet retour.

Hoe retourneer ik mijn producten?

  1. Stop het product terug in de originele verpakking. Vervolgens plaats je het product in een verzenddoos om te retourneren. Als er labels direct op de verpakking van het product geplakt worden is het product voor ons onverkoopbaar. Doe dit dus nooit!.
  2. Vraag een retourlabel aan via het bovenstaande formulier
  3. Print het retourlabel uit die u via e-mail van onze klantenservice hebt gekregen. Plak het retourlabel op de verzenddoos en voeg het retourformulier in uw verpakking (Niet op de originele verpakking)
  4. Lever het pakket aan bij de dichtstbijzijnde PostNL-Locatie. Het is belangrijk dat je een bewijs van afgifte krijgt.
  5. Je ontvangt een e-mail zodra wij je retourzending hebben ontvangen in ons magazijn.

Maatwerk kan niet retour!

"Producten die speciaal voor u gemaakt zijn (volgens uw instructies), zoals bijvoorbeeld maatwerkmatrassen, hoofdborden, kunt u niet retour sturen."

Europees modelformulier voor herroeping

"U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht."

Hierbij graag de woorden "Europees modelformulier voor herroeping" door laten linken naar (een PDF van) het onaangepaste formulier zoals dat hier te vinden is:
[https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx].