Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85
Thuiswinkel

 
Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Garantie Waterbed Discount

Garantie


Met de aankoop van een Waterbed Discount waterbed en (één of meerdere) onderstaande overige artikelen/accessoires verzekert u zich 
van een uitstekende aanwinst met een jarenlange garantie:

Lasnaden van het watermatras messamoll2 vinyl     10 jaar
Lasnaden van het watermatras EN71 vinyl   5 jaar  
Verwarmingselementen   5 jaar  
Veiligheidsvoering, tijk, schuimrand 2 jaar    
Bodem en optionele bedmeubelen 2 jaar    
Dekbedden, kussens 2 jaar    
Bedtextiel: dekbedovertrekken, hoeslakens 2 jaar    

Omvang garantie

Lasnaden messamoll2 vinyl:
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom verlenen wij 10 jaar garantie op de deugdelijkheid van de lasnaden van het Waterbed Discount watermatras. Indien daar een lekkage ontstaat door een materiaal- of fabricagefout heeft u de eerste vijf jaar een garantie van 100%. Van het 6e t/m het 10e jaar bedraagt de garantie respectievelijk 50%, 40%, 30%, 20% en 10%

Lasnaden EN71 vinyl:
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom verlenen wij 5 jaar garantie op de deugdelijkheid van de lasnaden van het Waterbed Discount watermatras. Indien daar een lekkage ontstaat door een materiaal- of fabricagefout heeft u de eerste twee jaar een garantie van 100%. Van het 3e t/m het 5e jaar bedraagt de garantie respectievelijk 30%, 20% en 10%

Veiligheidsvoering, tijk, schuimrand, bodem en optionele bedmeubelen:
100% garantie op materiaal- en fabricagefouten gedurende 2 jaar.

Verwarmingselementen
Op het verwarmingssysteem verleent de fabrikant een rechtstreekse garantie van twee jaar. De garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant zijn hier van toepassing.

Overige producten:
Een garantie van twee jaar geldt voor het bedtextiel, uiteraard met uitsluiting van de gebruikelijke slijtage bij normaal gebruik.

Garantiebepalingen

Waterbed Discount verplicht zich materiaal- en fabricagefouten te herstellen conform het gestelde in artikel 'Omvang garantie'. Waterbed Discount behoudt zich het recht voor bij een niet meer te leveren product een gelijkwaardig product als vervanging te leveren.

Garantiebeperkingen

Schade die is ontstaan of het indirecte gevolg is van verkeerd gebruik, onjuiste bediening, te hoge belasting, ondeskundige plaatsing of verhuizing, reparaties of wijzigingen die door de koper zijn uitgevoerd, gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of te wijten zijn aan onvoldoende onderhoud valt niet onder de garantie. Onder onderhoud wordt verstaan het elk halfjaar toevoegen van Waterbed Discount conditioner aan het water van het watermatras en de 2-maandelijkse reiniging van het matras met de speciale Waterbed Discount cleaner. Het verdient derhalve aanbeveling uw aankoopbewijzen van deze producten te bewaren. Maakt u gebruik van de automatische verzendservice van de Waterbed Discount onderhoudsproducten, dan staan uw bestellingen in ons systeem geregistreerd en is het niet nodig de aankoopbewijzen te bewaren.

Bovenstaande garantiebepalingen, doen niets af ten opzichte van de Wettelijke garantieperiode volgens de europese richtlijnen waar u als consument recht op heeft.