Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85
Thuiswinkel

 
Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Verzending & Levering

Met welke logistieke partner wordt verzonden?

De verzending wordt binnen Nederland geleverd door DHL of UPS. Nadat uw bestelling is overgedragen aan de pakketdienst, ontvangt u van ons een e-mail met uw pakketnummer, zodat u op de website van de betreffende pakketdienst de status van uw bestelling kunt volgen.

Terug naar boven

Verzendproces

Track & Trace

  • Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging e-mail met een DHL of UPS track & trace code. Met deze code kunt u de bestelling pas volgen op de volgende werkdag.

Bezorg pogingen

  • De bezorger van DHL of UPS biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u de bestelling niet aan kunt nemen, ontvangt u een notificatie van DHL of UPS.
  • Met deze notificatie kunt u op de website van DHL of UPS een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een DHL of UPS punt laten afleveren. Let op, dit dient te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
  • Mocht u niet gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht u dan wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een DHL of UPS punt gebracht waar u het gedurende 3 weken af kunt halen alvorens het weer retour wordt gestuurd naar Mega Deal Waterbedden.

Terug naar boven

Levertijden

Waterbedonderdelen

Waterbedonderdelen die op een werkdag voor 17:00 uur zijn besteld,  worden in de meeste gevallen de volgende dag thuisbezorgd. 

Complete waterbedden

Onze efficiënte manier van werken maakt het mogelijk dat uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen bij u wordt afgeleverd. Wilt u het monteren van uw waterbed ook door ons laten verzorgen, dan is dit al binnen 4-6 werkdagen mogelijk.

Bedmeubelen

Indien u een waterbed inclusief bedmeubelen bestelt, zoals gestoffeerde splitrand, hockers, hoofdwand of ladeonderbouw, dan wordt uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om zelf de bezorgtijd van uw bestelling te bepalen. Wij werken er hard aan om u deze mogelijkheid in de toekomst wel aan te bieden.

Ik was niet thuis toen mijn pakket werd aangeboden, wanneer vindt de volgende levering plaats?

DHL of UPS probeert in totaal twee keer om uw bestelling bij u af te leveren. De 1e afleverpoging vinden plaats op maandag tot en met vrijdag. De 2e afleverpogingen vinden ook plaats op maandag tot en met vrijdag.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Uiteraard kunt u uw bestelling ook op een ander adres dan uw factuuradres laten bezorgen. In uw ‘Mijn Waterbed Discount’ account heeft u de mogelijkheid om een factuuradres en verzendadres op te geven. Dit kunt u te allen tijde aanpassen. Hierdoor hebt u de vrijheid om de ene keer uw bestelling te laten bezorgen op uw thuisadres en de volgende keer op uw werkadres.

Let op: Na het definitief plaatsen van uw bestelling kunt u het afleveradres niet meer wijzigen. Ook onze klantenservice kan dit niet meer voor uw doen.

Terug naar boven

Pakket afhaalpunt

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om uw bestelling op een afhaalpunt af te halen. Wij werken er hard aan om u deze mogelijkheid in de toekomst wel aan te bieden.

Terug naar boven

Foutieve levering

Ik heb een verkeerde maat/kleur van een artikel toegezonden gekregen, wat moet ik nu doen?

In ons magazijn proberen wij zo zorgvuldig mogelijk uw bestelling bij elkaar te zoeken. Het kan desondanks gebeuren dat wij per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar u hebben verzonden.

Wanneer u artikel(en) in de verkeerde maat en/of kleur hebt ontvangen, kunt u deze het beste meteen retourneren en vervolgens op de website bekijken of het betreffende artikel nog beschikbaar is. Indien beschikbaar, raden wij u aan het artikel direct te bestellen, zeker wanneer de voorraad nog maar gering is.

Als u een nieuwe bestelling plaatst om uw verkeerde artikel(en) te vervangen, houdt u er dan rekening mee dat u de nieuwe bestelling ook vooraf dient te betalen of nog een tweede rekening ontvangt. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Via de betaalwijzen Vooruitbetaling, Creditcard, iDeal en Rembours betaalt in eerste instantie twee keer. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening teruggestort.

In het geval dat u de tweede keer wederom één of meerdere artikelen hebt ontvangen in de verkeerde maat en/of kleur, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via het gratis nummer 0080 - 0100 12345.

Mijn geleverde bestelling bevat niet alle artikelen die ik heb besteld, wat moet ik nu doen?

In het geval dat u één of meerdere artikelen heeft besteld, maar deze artikelen niet heeft ontvangen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via het gratis nummer 0080 - 0100 12345.

Ik heb een artikel ontvangen dat ik niet heb besteld, wat moet ik nu doen?

In het geval dat u één of meerdere artikelen hebt ontvangen die u niet heeft besteld, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via het gratis nummer 0080 - 0100 12345.